Ei hitsi, kamala tauti päällä jo viime perjantaista asti.

Viime keskiviikkona Merri kävi Piiralla, ja yllätys oli suuri, kun Merkulainen olikin niin hyvässä kunnossa ettei oo koskaan ollu! Leena sanoi, ettei Merriä hyödytä enää siellä käynti, jollei tule mitään ihmeellistä. Mun omat hieromaräpellykset on siis auttaneet Hymy, niitä pitää vaan säännöllisesti jatkaa.

Torstaina oli "Taikaa tassuissa" -kisat. Merri ei päässyt, kun keskiviikkona oli se fyssari. Menin Hopin kans möllikisoihin. Rata oli tosi helppo: 4 hyppyä, putki, 2 hyppyä, putki, puomi ja 2 hyppyä. Ohjasin Hopin puomille liian jyrkässä kulmassa, se juoksi metrin puomia pitkin vinosti ja jatkoi sitten suoraan maahan Nauru, muuten rata meni oikein hienosti, ja Hopi tönötti oikein nätisti lähdössä, jonka takana oli vieraita koiria - hirviän reipas pikku Hopitti! Olin vielä avoimen luokan töissä. Se rata oli ihan törkyvaikee, ois kyl ollu kiva koklata Merrin kans...

No torstain ja perjantain välisenä yönä sitten iskikin TAUTI, ja sillä tiellä ollaan.

BTW, huomasin kynsiä leikatessa, että Merrinoikeasta etutassusta on murtunut kynsi, niinkun lohjennut liuska pitkittäissuunnassa. Sieltä näkyy joku harmaa sisempi kerros, ihan kova ja kuiva ja siisti. Musta tuntuu, että se nuolee sitä tassua vähän tavallista enemmän, mutta en oo varma.