Harkitsen kovasti, jos ryhtyisin yrittäisin tänne kirjoitella meidän koirailuja. Pysyisin ehkä itse ainakin paremmin kartalla.

TILANNEKATSAUS

Merri: edelleen täyttänyt kaikki toiveet, niin koti- kuin harrastuskoiranakin. Kisataan tällä hetkellä agilityssä mini2:ssa. Hetkellisessä mielenhäiriössä menin ilmottamaan meidät mitteleiden SM-tokojoukkueeseen, joten nyt sitten treenataan 1,5 vuoden tauon jälkeen myös tokoa. TK1 saatiin kasaan silloin aikanaan, joten AVOon joudutaan nyt.

Hopi: Terveys on reistaillut hirveän paljon, mutta nyt kuukauden verran ollaan oltu hyvässä vedossa. Hopi kastroitiin pian edellisen kirjoituksen jälkeen. Epämääräisiä vaivoja ja kipuja on riittänyt, vaatii jatkuvaa lihashuoltoa. Whippetpennun liittyminen perheeseen ei ehkä ollut Hopin fysiikalle parasta, mitä voi tapahtua. Tosi hyvää on tehnyt, että Hopi on asustellut talven aikana aina välillä kaverini luona - kiitos Terhi <3.

Eicca: 1vee ihana hömppä juoksulinjainen pikku whippetpoikamme. Pääharrastuksena juoksutouhut. Hiukan myös agilityä. Vuosi on kulunut tuon kanssa lähinnä tutustuessa vinttikoiran aivoituksiin (jotka on toisaalta osoittautuneet aika samanlaisiksi kuin muillakin koirilla). Lempeä, kiltti ja nopea, se on mein Eicca!