ATT:n hallilla tänään Merrin kans. 

Paikallamakuu ryhmässä. Jätin kippoon vinkulelun Merrin taakse aika lähelle Merriä. Menin itse vain noin 7 metrin päähän Merristä. Pysyi hienosti reilun 2 minuuttia (mulla ei tietty ollu kelloa).

Seuraamista. Tuija naksutteli. Koitin palkata köysilelun kanssa, mut se ei oikein innostanu Merriä. Nameilla sitten vaan. Meni ihan kivasti ei seilaillu niinkun hallilla viimeks. Liikkeellelähdäissä meni vähän kahdella jalalla, kun yleensä ongelmana on ollu maisemien katselu ensimmäisillä askelilla! En kiinnittäny siihen mitään huomiota. Käännökset Merri teki hyvin mun hönöilyistäni huolimatta...

Liikkeestä seiso. Ikuinen murheenkryynimme! Jätin vinkulelun kippoon taakse. Pari askelta tuppaa tulemaan, mutta paremmin! Meidän pari surkeeta harjotusta on auttanu tähän.

Hyppy. Vannotin niin kovasti pysymään sivulla, että ei hypännyt ekalla käskyllä. Toisella hyppäs ja meni muutenkin hyvin.

Luoksetulo. Hyvä Erja taas... eka kerralla kumarruin sivulle kun Merri tuli, ja se jäi liian kauas, toisella kerralla seisoin suorana ja Merrikin tuli oikeaan paikkaan.

Sais nyt työkuviot jotenkin selväks, niin toivon mukaan jaksais taas keskittyä tokoonkin enemmän. Tekosyitä löytyy taas!