Lauantaina mentiin koirakoulun hallille Lietoon treenaamaan vähän erinäköisillä esteillä vaihteeks Hallissa on myös mattopohja, ja sekin oli meille ihan uutta. Sahattiin Merrin kans keppejä, keinua (joka oli hiukan hutera - ei hyvä) myös kontakteja A:lla. Omasta mielestäni saatiin treenattua aika tehokkaasti, ei menny pelkäks hengailuks.

Sunnuntaina ATT:n hallilla tokoa, molemmat mukana.

Otin Merrin kans kaks paikkamakuuta, tosi varmasti pysyi. Ekalla kerralla palkka melko lähellä takana, toisella varsinainen "reppupalkka". Tietysti myös raikuvat kehut ja hiukan paininutuutusta!

Hopin kanssa lähinnä hengailua - ei voi keskittyä! Tehtiin hiukan perusasentoa ja seuraamista ja liikkeestä maahan ja paikkamakuu ihan vauvojenhelpolla tavalla. Nopeus hyvä, maltti huono:)

Merrin kanssa kaikki alon liikkeet paitsi liikkeestä maahan. Palkka vain liikkeiden välillä. Heittelin lelua palkaksi, ja sen takia (kai) luoksetulossa perusasento jäi kilometrin päähän. Otin uudestaan läheltä - ok. Muut ihan hyvin. Seuraamisen aikana kaks koiraa treenas agiesteitä hallin toisessa päässä ja täyskäännöksissä oli hiukan väljää. Huima parannus kuitenkin, ei oo paljon aikaa kun ei me pystytty tekemään mitään jos joku suoritti esteitä samaan aikaan.