Mulla on takana tapahtumarikas syksy ja sitä voi kai käyttää syynä, etten ole tänne laittanut paljon päivitellyt. Harmittaa kyllä, kunnen sitten myöhemmin voi lukea täältä mitä koirille on milloinkin kuulunut. Toisiko uusi vuosi ja uudet lupaukset muutoksen tähän asiaan.

Merri on käynyt nyt kolme kertaa tokokokeessa ja saavuttanut TK1:sen, eli se tavoite tälle vuodelle saavutettiin :D. Viimeisessä kisassa 8.11. Liedossa jälleen luokkavoitto. Itse suoritukseen en kyllä voi olla täysin tyytyväinen... nyt Merri oli liian vaisu, edellisellä kerralla taas kuumui liikaa. Eka kisa oli näistä ehdottomasti paras, myös jos pisteitä katsotaan.

Agilityssä kisaaminen oli myös tarkoitus aloittaa Merrin kanssa lopulta, mutta nyt jäin vielä pähkäilemään kontaktien takia. A-esteellä hidastelee, ei selvästi ole ymmärtänyt sitä kontaktin ideaa. Joku on näppärästi osannut sen jättää kertomatta. Vahvistellaan siis vielä kontaktia, kevään aikana pitäis kyllä alkaa kisaamaan.

Hopilla on yhtäkkiä alkanut murkkuikä - nyt vasta! No se on kyllä muutenkin kehityksessä hidas ettei ihme sinällään. Varmaan vaikuttaa myös se, että elelee vanhemman uroksen kanssa ja ymmärtää asemansa ;)