Lauantaina oli siis Hopin ensiesiintyminen junioriluokassa. Pesin sen perjantaina, vaikka karvaa lähtee jonkunverran, ei se siitä sen hullummaks tullu mun mielestä. Näyttelly oli Turun Winter Dog Show- Meidän tuomari oli Renee Sporre-Willes Ruotsista, ja hän oli mielestäni aika tiukka täti.

Hopi sai EH:n eikä sijoittunut luokassaan. Koko värisuora oli tuomarilla käytössä, joten kai tähän pitää olla tyytyväinen. Voisin kirjoittaa arvostelun tähän, mutta valitettavasti en saa siitä juuri mitään selvää...

Tuotiin Hopi kotiin ja syötiin ja sitten menin takaisin kattomaan ryhmäkehiä ja TOKOn maajoukkuekarsintakilpailua. TOKO alkoi vasta ryhmien jälkeen, joten siinä meni myöhään. Mua kiinnosti tietysti eniten parivaljakko Kata ja Paavo, heidän numero oli 17, joka tarkoitti, että kökötin katsomossa kymmeneen asti. Mut kyllä kannatti kököttää! Tosi mahtavan näköistä oli Katan ja Paavon työskentely, en oo heidän suoritusta ennen nähnytkään. Ykköstulos ja 4.ksi tulivat - voi vitsit!

Sunnuntaina oli taas tokoilua att:n hallilla. Paikalla oli enemmän koirakoita kuin koskaan ennen!

Paikallamakuu: taas oli palkkakuppi lähellä, sillä Fanni oli mukana harkoissa, mikä hiukan haittas Merrin keskittymiskykyä. Pysyi kuitenkin hienosti. Ihan hyvä varmaan, että oon malttanu edetä tässä hitaasti, mutta nyt kyllä tuntuu, että eteenpäin tarttis päästä ja saada se palkka pikkuhiljaa "repulle".

Seuraamista: käännöksiä ja lyhyitä pätkiä. Haahuili kuulemma taas vähän. Olin ehkä itse jotenkin hermostunut - miten toi koira voi olla niin herkkä...  Myöhemmin jäävää seisomista niin että Tuija naksutteli vierestä, seuraaminenkin tosi hyvää. Ja seisahtumiset on todella paljon kehittyneet. Kävelin vieläkin tosi hiljaa, mut käskyn jälkeen kävelin aika kauas. Tuija sano, että Merri oikein veny taakse päin kun odotti, että mä vapautan sen takapalkalle - loistavaa!

Niin hyppyä otettiin kanssa ja Tiinan mukaan mun "seiso" -käsky tulee siinä liian myöhään. Pitää siihen kiinnittää huomiota. Meni mielestäni kuitenkin hyvin.

Nyt riudun kipeenä kotona, vois tietty tehdä jotain olkkariharjotuksia...