Nyt sit tein sen! Agilisenssi hommattu Cool.

Tätähän ei tarvinnu montaa aikaa miettiä... ihan sama kuin tokossakin. Agilityssä vielä enemmän jännittää siks kun se on niin paljon fyysisempi suoritus ja minä taas en ole erityisen fyysinen ihminen Nolostunut. Toivottavasti en ehdi tota ajattelemaan sitten aikanaan kisassa.

Viime torstaina alkoi lopulta joulutauon jälkeen treenit. Taukoa pidennettiin koko seuran ryhmillä kennelyskäepidemian takia. Hopi puupilainen yllätti mut totaalisen positiivisesti erityisesti kontaktien osalta. Otin lämmittelyvaiheessa naksulla alastulokontaktia niin että nostin sen alastulopinnalle. Sujui mielestäni hyvin. Tungin sinne maahan aluksi myös kosketusalustaa, mutta se vaan sotki mun pasmat, joten luovuin siitä. (Miten niin tumpelo, jos pitää olla yli 2 asiaa kädessä ja vielä tietää mitä niillä kaikilla tehdään).

Merrillä meni kaikki muuten nappiin, kunhan muistan varmistaa, ettei se karkaa A:lle, mutta kepit tosi kankeesti. Ne menee aina ihan hirveesti takapakkia, kun on tauko. Merri hyppii varmaan 30cm ilmaan ja ei saa rytmistä kiinni ollenkaan. Hinkkausta tähän... A:n kontaktit nyt hienosti. Mietittiin kouluttajan kanssa, johtuuko ne "seisoskelut" siitä, kun Merri karkaa A:lle, niin se ryntää ylös ja hyppää harjan yli (tämä on kaiketi se hauskin osuus esteessä) niin sitten se jää kattelemaan mihin minä oikein menin. En ole sitä karkaamisesta moittinut, vaan ottanut sen yleensä syliin pois sieltä, mutta ehkä tästä on jääny joku muistikuva sen lihasmuistiin, että siellä pitää tönöttää... tai jotain, ota siitäkin nyt selvää. Päätettiin, että vaikka Merri karkais A:lle otan sen vauhdilla loppuun asti, vaadin siis kontaktin, mutta en palkkaa näillä kerroilla.

Tokoilu on sillä mallilla, että sisällä Hopi tekee niin, että sen ilmeen kun sais joskus kentälle, niin enempää en toivois. Häiriöt ylivoimaisia edelleen... Hoen itselleni, että hermoja ei menetetä Nauru

Merrin kanssa on otettu vauhdikasta seuraamista hurjilla palkoilla, myös hiipimistä ja juoksemista (juokseminen vaikeempaa Merrille). Liikkeestä istuminen sujuu niin hyvin, että sitä en tässä vaiheessa harjottele, ettei ala sitä AVON liikkeissä tarjoamaan. Paikkamakuuta tehty ulkona piilossa noin 1min. Ei ongelmaa.