Viime sunnuntaina oltiin Merrin kans Korpilahdella (siis !!!, se on ihan hevonkekussa - istuttiin yhteensä 6h autossa!) ryhmiksessä. Siellä piti olla tuomarina Saija Juutilainen, mutta olikin Anneli Sutela joka oli varalla. Olikin tiukka täti, eikä tykänny Merristä sit yhtään - ei kyllä Merrikään tykänny siitä. Saatiin pohjanoteeraus, H, ja tosi huono arvostelu:

" Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä pää, ilme ja korvat. Silmät saisivat olla enemmän mantelit. Hyvä kaula ja ylälinja. Luusto voisi olla hieman voimakkaampi. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Riittävästi kulmautunut. Hieman lyhyt, töpöttävä liike. Karvapeite saisi olla karkeampi ja pystympi. Hieman varautunut luonne."

Kyllä harmitti, mutta mitä sitä menneitä muistelemaan. Päätettiin, että vastaisuudessa tyydytään lähinäyttelyihin.

Keskiviikkona oltiin Merrin kanssa jälleen Piiralla fysioterapiassa. Merri oli taas menossa ihan kunnolla jumiin :( voi hitsin pimpulat. Venyttelyä hierontaa, kaurapusseja, takkia, kunnon lämmittelyt jne. Varasin ajan taas heinäkuun alkuun - *huoh* Ehkä näyttelyssä liikkeet ois ollu tänä viikonloppuna paremmat, kun saatiin jumit taas auki.

Torstaina Merri repäisi, ja meni agissa kepit eka kertaa itsenäisesti! Oli lyhyet kepit ja helpompi puoli, mutta kuitenkin. Lisäks keinu meni paremmin kuin koskaan! Taas tuli uskoa tulevaisuuteen!