Näyttelyviikonloppu oli siis koirilla, me oltiin Ossin kanssa Marun ja Waltterin häissä  ja sählättiin kaikenlaista muuta siihen liittyvää. Juulia otti koirat haltuunsa jo perjantaina ja yhdeksän jälkeen tänään (su) illalla haettiin ne! Tuhannet kiitokset Juulia!!!

Kaiken lisäksi näyttelyt meni hyvin :) :

Järvenpää 28.6.2008, tuomari Jari Fors

Merri: AVK ERI2 PU3 VASERT

Soopeli. Keskikokoinen. Hieman suippo kuono, muuten hyvä pää ja korvat. Oikeat mittasuhteet. Hyvät raajat, joskin takaliike hieman ahdas. Hyvä häntä ja turkki. Luonne oikea.

Hopi: JUK ERI1 PU4

Soopeli. Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä pää ja korvat, samoin runko ja raajat. Erinomainen häntä ja turkki. Liikkuu kevyesti. Luonne oikea.

Mäntsälä-Järvenpää 29.6.2008, tuomari Leila Kärkäs

Merri: AVK EH1

Hyvät mittasuhteet omaava uros jonka rintakehä tulisi olla syvempi ja etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa ja häntä. Hyvä pää ja silmien muoto, mutta silmät saisi olla tummemmat.Liikkuu hyvin takaa pitkällä askeleella, mutta etuliike jää hieman lyhyeksi. Oikea karvanlaatu, pohja puutteellinen. Hyvä luonne, mutta komentelee jonkun verran.

Hopi: JUK ERI1 PU2 SERT!!!

Erinomainen kokonaisuus.Hieman korkea otsa, muuten hyvä pää ja ilme. Hyvä runko ja raajarakenne sekä häntä. Liikkuu hyvällä ja pitkällä askeleella, etuliike vielä epävakaa. Hyvä luusto, oikea karvanlaatu. Iloinen luonne. Oikea ala P3 puuttuu.