Piira löysi selästä neljännen lannenikaman kohdalta jumiutuneen nikamavälin, joka lienee ongelman ydin. Ell Rosa Jolma sen siis paikallisti tosi hyvin silloin jo aikanaan. Aiheuttaja on varmaan ollut noidannuoli silloin 1,5 vuotta sitten. Hopin lonkat tuntui kuulemma löysiltä (tulee pois maljoistaan), mikä nyt minua suuresti huolestuttaa :S "Pavut" ovat seurausta selkäjumista, ja niiden jatkuvaa hieromista on jatkettava edelleen.

Soittelin kennelliittoon lonkkakuvista ja selvisi, että ne on hävinneet postissa! Lähettivät uudelleen eläinlääkäriasemalta, mutta vielä eivät näy omakoirassa.

Hopia on jumpattu kävelyttämällä mäkeä ylös alas. Toistoja pikkuhiljaa lisäten ja sen jälkeen jyrkempiä mäkiä. Uimassa on myös käyty.

Tällä hetkellä liikkeet on mielestäni huomattavasti paremmat, mutta edelleen pitää takapää hieroa joka toinen päivä. Ylihuomenna Hopi menee akupunktiohoitoon.

Viikonloppuna on ohjelmassa mittelien kesäpäivät. Mennään Juulian kanssa mökkimajoitukseen. Juulialle tulee mukaan omien KOLMEN lisäksi yksi toinen pentu, joka ei ole vielä muuttanut omaan kotiinsa. Hopin osallistumisesta päätän, kun kuulen mitä ell sille torstaina sanoo. Jos hänen mielestään aktiiviviikonloppu on vielä liikaa Hopille, jää se sitten Ossin seuraksi.

Menin hulluuksissani ilmoittamaan Merrin tokokisaan sinne Mikkeliin, vaikka AVOn liikkeet ei ole vielä riittävän rutinoituneet. Nyt joka ilta pikkutreeniä. Tosi innolla on poitsu tehnyt ja mahtavalla ilmeellä. Toivottavasti osaan ottaa kisan riittävän rennosti, niin ehkä saadaan tulos :D. Ei vaan, hyvällä onnistumisella on mahdollisuus ykköstulokseenkin, mutta miten pysyy pakka kasassa paineen alla, kun se rutiini tosiaan puuttuu...