Miten aina unohtuu tänne kirjottaa..

Torstaina agilitytreeneissä meillä oli melkein koko halli käytössä, eli ratamme oli piiitkä normaaliin verrattuna. Merri sai hirvittävän hepulin, eipä ole niinkään käynyt sitten alkeiskurssin. Pari kertaa häntä suorana ympäri rataa... viihdytettiin ainakin kanssatreenaajia. Karkasi myös ehkä 20 kertaa A-esteelle, mutta meni sen onneks nätisti, eikä tehny mitään hullunloikkia. Puomin alta meni putki silleen vaikeesti, ja siihen meinas jämähtää mein matkanteko. Piti mennä puomille, niin ainavaan putkeen. Lopulta Anne-Marin käskystä tein valssin just ennen puomia, niin Merrin oli pakko aika paljon jarruttaa ja mämenin putken suun eteen. Ei ollu helppoo ei. Kepit meni "normaalitahmeesti". Yhdessä kohdassa en saanu Merriä kääntymään tarpeeks ja kun huusin "hyppy", se hyppäs vaan ilmaan... että semmonen huumoripläjäys.

Lauantaina menin pitkästä aikaa Kääppänien treeneihin Metsämäen totohalliin. Olen harkinnu jo pidemmän aikaa, että ne ois hyvät treenit Hopille, kun siellä on niin paljon koiria aina, mutkun aina on viikonloppuisin jotain! Hopi sähläs tietty eka, mutta loppujenlopuks olen oikein tyytyväinen sen toimintaan. Seuraaminen oli ihan mahtavaa. Paikallamakuu 5sek onnistui jo loppuvaiheessa. Paljon paremmin meni kuin Kupittaanpuistossa. Nyt kun kerittäis tuolla käymään, niin kyllä tää tästä! Merrin kans mentiin tietysti kanssa. Oli tosi kiva paikkamakuuharjotus; yks koira keskellä paikkamakuussa ja kaks muuta seurautti neliötäsen ympäri. Hienosti psyi Merri ja myös seurasi. Rivissä paikkamakuussa pysyi myös, vaikka kouluttaja teki häiriötä. Hieno Merri! Kaiken kukkuraksi liikkeestä seiso meni hyvin. Kyllä oltiin taitavia!

Sunnuntaina ATT:n hallilla. En ottanu Hopia mukaan, kun en nt oikein tiedä onko sillä vatta kipee vai mikä. Merrillä seuraaminen väljää - höh.Jälkeenpäin kun mietin, niin olikohan se eilinen juostenseuraaminen sille taas liikaa, kun se siinä tahtoo aina hiukan irrota. Pitää ottaa helppoo seuraamista nyt ja vaikka ympyrää oikealle, että korjaantuis. Liikkeestä seiso hyvä! Ensin kerran vahvistin seisomista. Tehtiin koko liike, paitsi ei loppuun perusasentoa. Luoksetulossakin jäi perusasento kauas, voi hitsit. Hypyssä jääseisomaan ihan esteen taakse, mutta puutun tähän, jos me joskus päästään alo-luokaa pidemmälle. Näin siis meni ne treenit.

Hopi on nyt yli viikon oksentanu aina melkein joka toinen päivä aamuyöllä, mutta ei muuten. Luulin sen olevan ohi jo, ja siks mentiin lauantaina treeneihinkin, mutta sunnuntaiaamulla oksensi taas. Mennään keskiviikkona eläinlääkäriin sen kanssa :S