Huih, nyt sitten ruvetaan kisaamaan Merrin kanssa agilityssä oikein virallisesti! Helmikuun 15. omalla tutulla kentällä. Nyt jo alkaa jännittää, kun sitä ajattelee... hyvähyvä.

Hopinkin kanssa päätin startata epävirallisissa möllikisoissa ens torstaina. On siis "Taikaa Tassuissa" -kisat ATT:llä. Nyt tuntuu agi luistavan molemmilla omalla tasollaan. Merrilläkin kontaktit eilen taas loistavat.

Eilen siis oli harkat. Hopin harkoissa jippona sylikäännös, joka meni tosi hienosti, kunhan ohjaaja ensin tajus, missä kohdassa pitää olla. Muuten kaikki hienosti. Hopi vaatii vielä mun tukea todella paljon, mutta eihän nyt muuta voi vaatiakaan näin lyhyen harrastamisen jälkeen. Alussa tehtiin taas verkkokeppejä, ja minusta se alkaa hiukan löytää rytmiä Hymy, menee jo aika kovaa.

Merrin harkoissa oli outo ongelma pussin kanssa - kaikki koirat meinas jotenkin juuttua siihen kankaaseen. Merrikin hiukan jumitti, muttei antanut sen haitata tahtia. Tästä on joskus ollu puhetta, että koiran pitäis oppia "sukeltamaan" sieltä kuono mahdollisimman alhaalla, mutta mitenkähän sitäkin sitten opetat koiralle... Merrin ongelma on laaajat kaarteet, eilen opeteltiin "jaakottamista", eli mun pitää valssata jo ennen sitä estettä, jonka jälkeen tulee tiukka käännös. Olin epäluuloinen taas kerran, mutta tää toimi oikeesti hyvin Merrille! En vaan tajua, miten uskaltaisin "tositilanteessa" kääntää selkäni kokonaan koiralle. Just kun oon jotenkin oppinut, ettei sitä koiraa saa jättää selän taakse Nauru Ehkä emme kokeile tätä ekoissa kisoissa - hehheh.